Bedrijfshulpverlening (BHV) cursus volg je bij BHV GO. Alle onze BHV cursussen en trainingen worden gegeven op het speciaal ingerichte trainingscentrum van Achterkamp, waar wij onderdeel van zijn. Binnen dit trainingscentrum zijn speciaal ingerichte leslokalen waar op een zeer interactieve manier en gericht op de praktijk alle belangrijke onderdelen van BHV worden geleerd en beoefend. Wij brengen meer dan 25 jaar kennis en kunde mee op het gebied van BHV en de ervaren instructeurs kennen alle voorkomende situaties uit hun jarenlange praktijk. BHV GO-trainingen zijn speciaal ontworpen voor bedrijven, organisaties en instellingen in branches met een laag risicoprofiel. Jouw bedrijfshulpverlening (BHV) diploma haal je dus bij de specialist.

Jouw voordelen bij BHV GO

BHV GO is een professioneel opleidingsinstituut voor Bedrijfshulpverlening (BHV).
Lees hier jouw voordelen:

  • Een 6 is bij ons niet voldoende
  • Veruit de grootste BHV opleider uit de regio
  • Inspirerende BHV vestiging te Baak
  • Specialist in bedrijf hulpverlening

Bedrijfshulpverlening volg je bij BHV GO

BHV GO geeft bedrijfshulpverlening (BHV) cursussen, trainingen en advies aan directie en personeel in verschillende branches. Dit doen we van technische productiebedrijven, de logistieke sector, de levensmiddelen¬industrie tot en met het onderwijs en de zorg. Door middel van een totaalconcept word de veiligheid binnen jouw organisatie optimaal gewaarborgd: van levering van hulpmiddelen tot herhalingscursussen en maatwerk ¬trainingen en het op maat maken van ontruimingsplannen met benodigde vluchtrouteplattegronden. Wij bieden pakketten op maat aan. BHV GO is voor bedrijven met een laag risico, BHV Plus is voor bedrijven met een gemiddeld risico en BHV Pro voor bedrijven met een hoog risico.

Bedrijfshulpverlening diploma haal ik bij de specialist

In een bedrijf kunnen vanzelfsprekend gevaarlijke situaties voorkomen. De gevolgen daarvan zijn vaak niet te overzien. Het is daarom van groot belang dat iemand binnen de organisatie weet hoe te handelen bij een calamiteit. Volg daarom een bedrijfshulpverlening cursus bij BHV GO. Zo ben je verzekerd van een veilig werkklimaat.

Offerte BHV cursus aanvragen

BHV cursus en BHV herhalingscursus volgen bij BHV GO

BHV cursussen

Een veilige werkomgeving voor jou en jouw personeel is niet alleen wenselijk, maar ook menselijk. Weet jij wat te doen bij een plots uitslaande brand? Een hartaanval? Of een ongeval met chemicaliën of zwaar materieel? Het gepassioneerde team van BHV GO weet raad en biedt je uitstekende faciliteiten. Omdat alles meestal (nét) goed gaat, sta je doorgaans wellicht niet genoeg stil bij de gevolgen van een gebrek aan veiligheid op de werkvloer en van het ontbreken van de noodzakelijke kennis in geval van calamiteiten. Gaat het wél mis, dan komt het ineens akelig dichtbij. Laat het niet zover komen en volg een BHV cursus bij ons. Wij bieden BHV opleidingen, trainingen en geven advies aan directie en personeel in uiteenlopende branches.

BHV herhalingscursussen

Wil je jouw BHV certificaat verlengen? Tijdens de BHV herhalingscursus van BHV GO kun je slechts in een halve dag jouw BHV cursus opfrissen. Op ons speciaal ingerichte trainingscentrum in Baak ga je tijdens de cursus aan de slag met levensreddende handelingen, brandbestrijding, reanimatie en toepassing van de AED (defibrillator). BHV GO kent een groot team vaste instructeurs die al sinds jaar en dag werkzaam zijn bij het bedrijf. Met gedrevenheid en passie maken zij zich iedere dag weer sterk voor jouw veiligheid. De specialisaties zijn allround. Er zijn ­specialisten in huis op het gebied van baby- en kinder-EHBO. Ook op het gebied van AED-instructie zijn er zowel ERC- als NRR-erkende AED-instructeurs in dienst. Volg daarom jouw BHV herhaling bij ons.

Over BHV GO

BHV GO is een onderdeel van Achterkamp: samen bewust veilig! Deze organisatie is een begrip in de regio op het gebied van (bedrijfs-)veiligheid en BHV-cursussen. Alle BHV GO-trainingen worden gegeven op het speciaal ingerichte en gerenommeerde trainingscentrum van Achterkamp. Binnen dit trainingscentrum zijn speciaal ingerichte leslokalen waar op een zeer interactieve manier en gericht op de praktijk alle belangrijke onderdelen van BHV worden geleerd en beoefend. Achterkamp brengt meer dan 25 jaar kennis en kunde mee op het gebied van BHV en de ervaren instructeurs kennen alle voorkomende situaties uit hun jarenlange praktijk. BHV GO-trainingen zijn speciaal ontworpen voor bedrijven, organisaties en instellingen in branches met een laag risicoprofiel. Bijvoorbeeld detailhandel (retail), zakelijke dienstverlening (kantoor) en horeca.

Professioneel opleidingsinstituut voor BHV

Door middel van een totaalconcept word jouw bedrijfsveiligheid optimaal gewaarborgd: van levering van hulpmiddelen tot herhalingscursussen en maatwerk­ trainingen en het op maat maken van ontruimingsplannen met vluchtrouteplattegronden. Onze bezoekers zochten onder meer op: