BHV opleiding volg je bij BHV GO. We zijn een onderdeel van Achterkamp (Samen bewust veilig!) en mogen ons een begrip noemen op het gebied van (bedrijfs-)veiligheid en BHV-cursussen. Alle BHV opleidingen worden gegeven op ons speciaal ingerichte en gerenommeerde trainingscentrum. Binnen het trainingscentrum zijn de leslokalen speciaal ingericht waar op een zeer interactieve manier en gericht op de praktijk alle belangrijke onderdelen van bedrijfshulpverlening worden geleerd en beoefend. Al meer dan 25 jaar brengen wij kennis en kunde mee op het gebied van BHV. BHV GO-trainingen zijn speciaal ontworpen voor bedrijven, organisaties en instellingen in branches met een laag risicoprofiel. Een BHV opleiding volg je bij ons.

Jouw voordelen bij BHV GO

BHV GO is een professioneel opleidingsinstituut voor Bedrijfshulpverlening (BHV).
Lees hier jouw voordelen:

  • Gekwalificeerd personeel in eigen dienst
  • Veruit de grootste BHV opleider uit de regio
  • Inspirerende BHV vestiging te Baak
  • BHV opleiding op maat

BHV opleiding volg je bij BHV GO

Bedrijfshulpverlening volg je dus bij BHV GO. Wij geven cursussen, trainingen en advies op het gebied van BHV aan directie en personeel in verscheidene branches. Dit doen we van technische productiebedrijven, de logistieke sector, de levensmiddelen¬industrie tot en met de zorg en het onderwijs. De bedrijfsveiligheid wordt optimaal gewaarborgd middels van een totaal concept. Je kunt bij ons terecht voor de levering van hulpmiddelen tot de herhalingscursussen en van maatwerk trainingen tot het op maat maken van ontruimingsplannen met vluchtrouteplattegronden. Wij bieden pakketten op maat aan. BHV GO is voor bedrijven met een laag risico, BHV Plus is voor ondernemingen met een gemiddeld risico en BHV Pro voor bedrijven met een hoog risico.

Een BHV opleiding regel ik bij de specialist

In een bedrijf kunnen gevaarlijke situaties voorkomen. De gevolgen daarbij zijn vaak niet te overzien. Het is daarom belangrijk dat iemand binnen de organisatie goed weet hoe te handelen. Volg daarom een BHV opleiding bij BHV GO. Op ons speciaal ingerichte trainingscentrum in Baak ga je tijdens de cursus aan de slag met levensreddende handelingen, brandbestrijding, reanimatie en toepassing van de AED (defibrillator).

Offerte BHV cursus aanvragen

BHV cursus en BHV herhalingscursus volgen bij BHV GO

BHV cursussen

Een veilige werkomgeving voor jou en jouw personeel is niet alleen wenselijk, maar ook menselijk. Weet jij wat te doen bij een plots uitslaande brand? Een hartaanval? Of een ongeval met chemicaliën of zwaar materieel? Het gepassioneerde team van BHV GO weet raad en biedt je uitstekende faciliteiten. Omdat alles meestal (nét) goed gaat, sta je doorgaans wellicht niet genoeg stil bij de gevolgen van een gebrek aan veiligheid op de werkvloer en van het ontbreken van de noodzakelijke kennis in geval van calamiteiten. Gaat het wél mis, dan komt het ineens akelig dichtbij. Laat het niet zover komen en volg een BHV cursus bij ons. Wij bieden BHV opleidingen, trainingen en geven advies aan directie en personeel in uiteenlopende branches.

BHV herhalingscursussen

Wil je jouw BHV certificaat verlengen? Tijdens de BHV herhalingscursus van BHV GO kun je slechts in een halve dag jouw BHV cursus opfrissen. Op ons speciaal ingerichte trainingscentrum in Baak ga je tijdens de cursus aan de slag met levensreddende handelingen, brandbestrijding, reanimatie en toepassing van de AED (defibrillator). BHV GO kent een groot team vaste instructeurs die al sinds jaar en dag werkzaam zijn bij het bedrijf. Met gedrevenheid en passie maken zij zich iedere dag weer sterk voor jouw veiligheid. De specialisaties zijn allround. Er zijn ­specialisten in huis op het gebied van baby- en kinder-EHBO. Ook op het gebied van AED-instructie zijn er zowel ERC- als NRR-erkende AED-instructeurs in dienst. Volg daarom jouw BHV herhaling bij ons.

Over BHV GO

BHV GO is een onderdeel van Achterkamp: samen bewust veilig! Deze organisatie is een begrip in de regio op het gebied van (bedrijfs-)veiligheid en BHV-cursussen. Alle BHV GO-trainingen worden gegeven op het speciaal ingerichte en gerenommeerde trainingscentrum van Achterkamp. Binnen dit trainingscentrum zijn speciaal ingerichte leslokalen waar op een zeer interactieve manier en gericht op de praktijk alle belangrijke onderdelen van BHV worden geleerd en beoefend. Achterkamp brengt meer dan 25 jaar kennis en kunde mee op het gebied van BHV en de ervaren instructeurs kennen alle voorkomende situaties uit hun jarenlange praktijk. BHV GO-trainingen zijn speciaal ontworpen voor bedrijven, organisaties en instellingen in branches met een laag risicoprofiel. Bijvoorbeeld detailhandel (retail), zakelijke dienstverlening (kantoor) en horeca.

Professioneel opleidingsinstituut voor BHV

Door middel van een totaalconcept word jouw bedrijfsveiligheid optimaal gewaarborgd: van levering van hulpmiddelen tot herhalingscursussen en maatwerk­ trainingen en het op maat maken van ontruimingsplannen met vluchtrouteplattegronden. Onze bezoekers zochten onder meer op: