BHV training volgen? In een onderneming kunnen uiteraard gevaarlijke situaties voorkomen. Vandaar dat het belangrijk is dat er iemand binnen de organisatie weet hoe te handelen bij een calamiteit, zoals een plots uitslaande brand, een collega die een hartaanval krijgt of een ongeval met chemicaliën of zwaar materieel. Voor werkgevers is het dan ook een verplichting om BHV cursussen en trainingen te organiseren. BHV GO heeft niet alleen de nodige ervaring, maar ook de juiste kennis die wij op jouw werknemers kunnen overdragen. Als professioneel opleidingsinstituut voor Bedrijfshulpverlening (BHV) hebben wij de beschikking over een professioneel trainingscentrum voor het stimuleren van uiteenlopende ongeval situaties. Een BHV training volg je dus bij de specialist.

Jouw voordelen bij BHV GO

BHV GO is een professioneel opleidingsinstituut voor Bedrijfshulpverlening (BHV).
Lees hier jouw voordelen:

  • Gekwalificeerd personeel in eigen dienst
  • Veruit de grootste BHV opleider uit de regio
  • Inspirerende BHV vestiging te Baak
  • BHV basis opleiding op maat

BHV training volg je bij BHV GO

Ieder bedrijf moet minstens één bedrijfshulpverlener in dienst hebben. Bij BHV GO geven de ervaren medewerkers dagelijkse BHV cursussen, trainingen en advies aan directie en personeel in uiteenlopende branches. Dit doen we van de logistieke sector, de levensmiddelen¬industrie tot en met de zorg en het onderwijs. De veiligheid van jouw onderneming wordt door middel van een totaal concept maximaal gewaarborgd. Dit gaat van levering van hulpmiddelen tot herhalingscursussen en maatwerk ¬trainingen en het op maat maken van ontruimingsplannen met alle benodigde vluchtrouteplattegronden. BHV GO biedt maatwerk oplossingen aan die zijn toegespitst op de specifieke branche. Dus ook voor jouw bedrijf.

Een BHV training regel ik bij de specialist

BHV GO is een begrip in de regio op het gebied van (bedrijfs-)veiligheid en BHV-cursussen.
Wij bieden bedrijfshulpverlening cursussen, trainingen en advies aan directie en personeel in uiteenlopende branches. Omdat in de meeste gevallen alles nét goed gaat, sta je vaak niet genoeg stil bij de gevolgen van een gebrek aan noodzakelijke kennis in geval van calamiteiten. Laat het niet zover komen en een BHV training bij ons.

Offerte BHV cursus aanvragen

BHV cursus en BHV herhalingscursus volgen bij BHV GO

BHV cursussen

Een veilige werkomgeving voor jou en jouw personeel is niet alleen wenselijk, maar ook menselijk. Weet jij wat te doen bij een plots uitslaande brand? Een hartaanval? Of een ongeval met chemicaliën of zwaar materieel? Het gepassioneerde team van BHV GO weet raad en biedt je uitstekende faciliteiten. Omdat alles meestal (nét) goed gaat, sta je doorgaans wellicht niet genoeg stil bij de gevolgen van een gebrek aan veiligheid op de werkvloer en van het ontbreken van de noodzakelijke kennis in geval van calamiteiten. Gaat het wél mis, dan komt het ineens akelig dichtbij. Laat het niet zover komen en volg een BHV cursus bij ons. Wij bieden BHV opleidingen, trainingen en geven advies aan directie en personeel in uiteenlopende branches.

BHV herhalingscursussen

Wil je jouw BHV certificaat verlengen? Tijdens de BHV herhalingscursus van BHV GO kun je slechts in een halve dag jouw BHV cursus opfrissen. Op ons speciaal ingerichte trainingscentrum in Baak ga je tijdens de cursus aan de slag met levensreddende handelingen, brandbestrijding, reanimatie en toepassing van de AED (defibrillator). BHV GO kent een groot team vaste instructeurs die al sinds jaar en dag werkzaam zijn bij het bedrijf. Met gedrevenheid en passie maken zij zich iedere dag weer sterk voor jouw veiligheid. De specialisaties zijn allround. Er zijn ­specialisten in huis op het gebied van baby- en kinder-EHBO. Ook op het gebied van AED-instructie zijn er zowel ERC- als NRR-erkende AED-instructeurs in dienst. Volg daarom jouw BHV herhaling bij ons.

Over BHV GO

BHV GO is een onderdeel van Achterkamp: samen bewust veilig! Deze organisatie is een begrip in de regio op het gebied van (bedrijfs-)veiligheid en BHV-cursussen. Alle BHV GO-trainingen worden gegeven op het speciaal ingerichte en gerenommeerde trainingscentrum van Achterkamp. Binnen dit trainingscentrum zijn speciaal ingerichte leslokalen waar op een zeer interactieve manier en gericht op de praktijk alle belangrijke onderdelen van BHV worden geleerd en beoefend. Achterkamp brengt meer dan 25 jaar kennis en kunde mee op het gebied van BHV en de ervaren instructeurs kennen alle voorkomende situaties uit hun jarenlange praktijk. BHV GO-trainingen zijn speciaal ontworpen voor bedrijven, organisaties en instellingen in branches met een laag risicoprofiel. Bijvoorbeeld detailhandel (retail), zakelijke dienstverlening (kantoor) en horeca.

Professioneel opleidingsinstituut voor BHV

Door middel van een totaalconcept word jouw bedrijfsveiligheid optimaal gewaarborgd: van levering van hulpmiddelen tot herhalingscursussen en maatwerk­ trainingen en het op maat maken van ontruimingsplannen met vluchtrouteplattegronden. Onze bezoekers zochten onder meer op: