BHV Basis Plus

Laden Evenementen

BHVPlus


Voor bedrijven met een gemiddeld risico

vanaf €269,95


BHV Basis Plus

Met de BHV Basis Plus cursus van BHV GO ontwikkel je de gewenste kennis en vaardigheden op het gebied van BHV. De opleiding bestaat voor een groot deel uit theorie (60%), maar praktijkgericht trainen (40%) is ook een belangrijk onderdeel van de opleiding.

  • Scherp geprijsd
  • 60% theorie & 40% praktijk
  • Op locatie of in ons trainingscentrum
  • Achterkamp certificaat
  • Branchegericht maatwerk mogelijk
  • Juridisch dekkend

Dit is om de vaardigheden – naast de opgedane kennis – door middel van realistisch trainen ontwikkelen. BHV plus is een specifieke, branchegerichte, bedrijfshulpverleningsopleiding, zoals de basisopleiding bedrijfshulpverlener voor de gezondheidszorg, voor het onderwijs, voor de bouwsector en voor de gehandicaptenzorg. De trainingen zijn ontworpen voor bedrijven met een gemiddeld risicoprofiel.

De BHV basis opleiding wordt gegeven door NIBHV-erkende docenten. De module levensreddende handelingen wordt uitsluitend verzorgd door docenten die zijn gecertificeerd door de Nederlandse Reanimatie Raad. De brand-technisch instructeurs zijn allen gediplomeerde brandweerinstructeurs. Op deze manier verzorgen docenten uitsluitend de module waarin zij gespecialiseerd zijn, wat de kwaliteit van de cursus ten goede komt.

Alle BHV GO-trainingen worden gegeven op het speciaal ingerichte en gerenommeerde trainingscentrum van Achterkamp. Binnen dit trainingscentrum zijn speciaal ingerichte leslokalen waar op een zeer interactieve manier en gericht op de praktijk alle belangrijke onderdelen van BHV worden geleerd en beoefend.

Deze bedrijven hebben de BHV Basis Plus cursus ook gevolgd.

Wat klanten over de BHV Basis Plus cursus vertellen

Recensies

"Praktische instelling heldere theorie en informele cultuur"

(9)

Een praktische instelling, heldere theorie en een prettige informele cultuur; dat is wat BHV GO voor ons betekent. Door de korte lijnen en door een maatwerk aanpak begrijpt BHV GO waar onze behoeften liggen en hoe wij de veiligheid samen kunnen borgen. De dienstverlening, van Bedrijfshulpverlening tot ontruiming, wordt professioneel aangepakt en is van hoogwaardige kwaliteit. Deze goede samenwerking zorgt er mede voor dat de veiligheid van onze medewerkers gewaarborgd is en blijft.

Raoul Schepers | Human Resource Manager bij Rabelink Logistics

Meer klantenervaringen

BHV cursus en BHV herhalingscursus volgen bij BHV GO

BHV cursussen

Een veilige werkomgeving voor jou en jouw personeel is niet alleen wenselijk, maar ook menselijk. Weet jij wat te doen bij een plots uitslaande brand? Een hartaanval? Of een ongeval met chemicaliën of zwaar materieel? Het gepassioneerde team van BHV GO weet raad en biedt je uitstekende faciliteiten. Omdat alles meestal (nét) goed gaat, sta je doorgaans wellicht niet genoeg stil bij de gevolgen van een gebrek aan veiligheid op de werkvloer en van het ontbreken van de noodzakelijke kennis in geval van calamiteiten. Gaat het wél mis, dan komt het ineens akelig dichtbij. Laat het niet zover komen en volg een BHV cursus bij ons. Wij bieden BHV opleidingen, trainingen en geven advies aan directie en personeel in uiteenlopende branches.

BHV herhalingscursussen

Wil je jouw BHV certificaat verlengen? Tijdens de BHV herhalingscursus van BHV GO kun je slechts in een halve dag jouw BHV cursus opfrissen. Op ons speciaal ingerichte trainingscentrum in Baak ga je tijdens de cursus aan de slag met levensreddende handelingen, brandbestrijding, reanimatie en toepassing van de AED (defibrillator). BHV GO kent een groot team vaste instructeurs die al sinds jaar en dag werkzaam zijn bij het bedrijf. Met gedrevenheid en passie maken zij zich iedere dag weer sterk voor jouw veiligheid. De specialisaties zijn allround. Er zijn ­specialisten in huis op het gebied van baby- en kinder-EHBO. Ook op het gebied van AED-instructie zijn er zowel ERC- als NRR-erkende AED-instructeurs in dienst. Volg daarom jouw BHV herhaling bij ons.

Over BHV GO

BHV GO is een onderdeel van Achterkamp: samen bewust veilig! Deze organisatie is een begrip in de regio op het gebied van (bedrijfs-)veiligheid en BHV-cursussen. Alle BHV GO-trainingen worden gegeven op het speciaal ingerichte en gerenommeerde trainingscentrum van Achterkamp. Binnen dit trainingscentrum zijn speciaal ingerichte leslokalen waar op een zeer interactieve manier en gericht op de praktijk alle belangrijke onderdelen van BHV worden geleerd en beoefend. Achterkamp brengt meer dan 25 jaar kennis en kunde mee op het gebied van BHV en de ervaren instructeurs kennen alle voorkomende situaties uit hun jarenlange praktijk. BHV GO-trainingen zijn speciaal ontworpen voor bedrijven, organisaties en instellingen in branches met een laag risicoprofiel. Bijvoorbeeld detailhandel (retail), zakelijke dienstverlening (kantoor) en horeca.

Professioneel opleidingsinstituut voor BHV

Door middel van een totaalconcept word jouw bedrijfsveiligheid optimaal gewaarborgd: van levering van hulpmiddelen tot herhalingscursussen en maatwerk­ trainingen en het op maat maken van ontruimingsplannen met vluchtrouteplattegronden. Onze bezoekers zochten onder meer op: