Recensies

"Praktische instelling, heldere theorie en informele cultuur"

(9)

Een praktische instelling, heldere theorie en een prettige informele cultuur; dat is wat BHV GO voor ons betekent. Door de korte lijnen en door een maatwerk aanpak begrijpt BHV GO waar onze behoeften liggen en hoe wij de veiligheid samen kunnen borgen. De dienstverlening, van Bedrijfshulpverlening tot ontruiming, wordt professioneel aangepakt en is van hoogwaardige kwaliteit. Deze goede samenwerking zorgt er mede voor dat de veiligheid van onze medewerkers gewaarborgd is en blijft.

Raoul Schepers | Human Resource Manager bij Rabelink Logistics


"Planning en organisatie van de trainingen verlopen prima"

(8)

Sinds twee jaar (2014) verzorgd BHV GO bij ons op de locatie de praktijktraining BHV. In constructief overleg is het programma voor de praktijktraining tot stand gekomen waarbij wij goed konden aangeven welke specifieke aspecten van onze branche en organisatie meegenomen moesten worden. De trainers die de praktijktraining verzorgen zijn kundig en spelen goed in op vragen en de specifieke niet alledaagse problematiek waarmee onze medewerkers te maken kunnen krijgen bij calamiteiten. Jaarlijks wordt geëvalueerd en afgesproken op welke onderdelen het komende jaar tijdens de training de focus komt te liggen. Hierbij denken de mensen van BHV GO goed mee zowel t.a.v. inhoud als de uitvoering. Planning en organisatie van de trainingen verlopen prima en we werken op een prettige manier samen. Kortom – een deskundige en betrouwbare partner.

Mirjam Kamer | Team Coach & Adviseur - Leren en Ontwikkelen bij Elver


"Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig"

(9)

Veco B.V. ervaart de samenwerking met BHV GO als zeer prettig. Heel correct & direct en altijd werkend aan een bedrijfsgerichte oplossing. De trainingen en opleidingen worden op maat gemaakt, zodat het direct toepasbaar is binnen ons bedrijf.

Johan Boerman | SHE Officer bij Veco BV


"Persoonlijk én toch zeer professioneel"

(9.5)

Met een onderlinge samenwerking van ruim 20 jaar ervaren wij de samenwerking met BHV GO als bijzonder prettig en we zijn zeer tevreden over de manier waarop zij naar ons luisteren en kijken. Persoonlijk én toch zeer professioneel. Het bedrijf BHV GO met alle medewerkers zijn warm, enthousiast en zeer betrokken. Wanneer er afspraken gemaakt worden over opleidingen/trainingen, komen er geen verrassingen en weet je wat er te wachten staat. Een prettige bijkomstigheid is dat je zo even bij elkaar langs kunt als er problemen zijn of om gewoon een en ander door te spreken. De bereikbaarheid is wat dat betreft perfect.

Hans Visser | Facilitair medewerker/Coördinator BHV bij Graafschap College


"Professioneel, kennis van zaken én met oog op praktijk"

(8.5)

Veilig werken bij Royal Reesink is geen must maar een vanzelfsprekendheid. BHV GO verzorgt voor
Royal Reesink de BHV-trainingen en doet dat op een manier die perfect past bij de werkwijze van Royal Reesink. Professioneel, kennis van zaken, kwalitatief én met een oog op de praktijk. Dit in combinatie met een heldere communicatie en grote mate van flexibiliteit maakt BHV GO een goede partner voor Royal Reesink.

Dennis de Joode | Safety Manager bij Reesink Safety Centre


"Zij zorgen voor een eenduidige en praktische aanpak"

(8)

Het Rhedens (3 locaties in het Voortgezet Onderwijs) maakt al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van BHV GO. Een veilige onderwijs- en werkomgeving is ons streven, dat draagt uiteindelijk bij aan onze kwaliteit. Zij begeleiden ons actief op alle gebieden. Van de RI&E, het uitvoeren van BHV & EHBO-trainingen tot het begeleiden van de ontruimingsoefeningen. Door een eenduidige en praktische aanpak is ons veiligheidsbeleid geborgd – op het gebied van de wet- en regelgeving én – misschien nog wel belangrijker – ook moreel richting onze leerlingen, docenten & omgeving. Op het gebied van ARBO worden wij door BHV GO grotendeels ontzorgt, een prima samenwerking!

Ron de Geus | Hoofd Bestuursbureau bij RSG Het Rhedens


"Deskundig, vakbekwaam en vriendelijk personeel"

(7)

Inmiddels is SIDN al een aantal jaren een zeer tevreden klant van BHV GO. Of het nu gaat om het tekenen van vluchtplannen, het uitvoeren van een RI&E of verschillende BHV-opleidingen, ze staan altijd voor je klaar. Deskundig, vakbekwaam en vriendelijk personeel die met je meedenkt en de uitdaging aan gaat om samen iets goeds neer te zetten. Daarbij is de zeer professionele locatie met hoogwaardige faciliteiten elke keer weer een ervaring wanneer wij daar zijn voor onze jaarlijkse BHV Herhalingen.

Kolette Visser | Project Coördinator bij SIDN


BHV cursus en BHV herhalingscursus volgen bij BHV GO

BHV cursussen

Een veilige werkomgeving voor jou en jouw personeel is niet alleen wenselijk, maar ook menselijk. Weet jij wat te doen bij een plots uitslaande brand? Een hartaanval? Of een ongeval met chemicaliën of zwaar materieel? Het gepassioneerde team van BHV GO weet raad en biedt je uitstekende faciliteiten. Omdat alles meestal (nét) goed gaat, sta je doorgaans wellicht niet genoeg stil bij de gevolgen van een gebrek aan veiligheid op de werkvloer en van het ontbreken van de noodzakelijke kennis in geval van calamiteiten. Gaat het wél mis, dan komt het ineens akelig dichtbij. Laat het niet zover komen en volg een BHV cursus bij ons. Wij bieden BHV opleidingen, trainingen en geven advies aan directie en personeel in uiteenlopende branches.

BHV herhalingscursussen

Wil je jouw BHV certificaat verlengen? Tijdens de BHV herhalingscursus van BHV GO kun je slechts in een halve dag jouw BHV cursus opfrissen. Op ons speciaal ingerichte trainingscentrum in Baak ga je tijdens de cursus aan de slag met levensreddende handelingen, brandbestrijding, reanimatie en toepassing van de AED (defibrillator). BHV GO kent een groot team vaste instructeurs die al sinds jaar en dag werkzaam zijn bij het bedrijf. Met gedrevenheid en passie maken zij zich iedere dag weer sterk voor jouw veiligheid. De specialisaties zijn allround. Er zijn ­specialisten in huis op het gebied van baby- en kinder-EHBO. Ook op het gebied van AED-instructie zijn er zowel ERC- als NRR-erkende AED-instructeurs in dienst. Volg daarom jouw BHV herhaling bij ons.

Over BHV GO

BHV GO is een onderdeel van Achterkamp: samen bewust veilig! Deze organisatie is een begrip in de regio op het gebied van (bedrijfs-)veiligheid en BHV-cursussen. Alle BHV GO-trainingen worden gegeven op het speciaal ingerichte en gerenommeerde trainingscentrum van Achterkamp. Binnen dit trainingscentrum zijn speciaal ingerichte leslokalen waar op een zeer interactieve manier en gericht op de praktijk alle belangrijke onderdelen van BHV worden geleerd en beoefend. Achterkamp brengt meer dan 25 jaar kennis en kunde mee op het gebied van BHV en de ervaren instructeurs kennen alle voorkomende situaties uit hun jarenlange praktijk. BHV GO-trainingen zijn speciaal ontworpen voor bedrijven, organisaties en instellingen in branches met een laag risicoprofiel. Bijvoorbeeld detailhandel (retail), zakelijke dienstverlening (kantoor) en horeca.

Professioneel opleidingsinstituut voor BHV

Door middel van een totaalconcept word jouw bedrijfsveiligheid optimaal gewaarborgd: van levering van hulpmiddelen tot herhalingscursussen en maatwerk­ trainingen en het op maat maken van ontruimingsplannen met vluchtrouteplattegronden. Onze bezoekers zochten onder meer op: