BHV GO doet er alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom garanderen wij deze vijfsterren service:

  • Een 6 is bij ons onvoldoende
  • Veruit de grootste BHV opleider uit de regio
  • Gekwalificeerd personeel in eigen dienst
  • Inspirerende BHV vestiging te Baak
  • Maatwerk oplossingen toegespitst op specifieke branche

Een 6 is bij ons onvoldoende

Wij gaan altijd voor het allerbeste. Een 6 is bij ons niet genoeg. Omdat het bij ons om levens van mensen gaat, eisen wij ook het uiterste van al onze mensen. Wij geven BHV trainingen en cursussen die tot in het puntje zijn voorbereid. Ook blijven we investeren in de opleiding, zodat we altijd voorop liggen en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Zo weten we dat de best opgeleide bedrijfshulpverleners klaarstomen.


Veruit de grootste BHV opleider uit de regio

BHV GO is veruit de grootste BHV opleider uit de regio. Je kunt bij ons zowel de bedrijfshulpverlening basis als de herhaling cursus bij ons volgen. Wij zijn een toonaangevende speler op het gebied van fullservice veiligheidstrainingen voor het Nederlandse bedrijfs­leven. De gedreven medewerkers maken zich sterk om veiligheid te waarborgen voor mens en milieu. Niet voor niets mogen zij diverse brandweerkorpsen in ons land trainen.


Gekwalificeerd personeel in eigen dienst

BHV GO kent een groot team vaste instructeurs die al sinds jaar en dag werkzaam zijn bij het bedrijf. Met gedrevenheid en passie maken zij zich iedere dag weer sterk voor jouw veiligheid. De specialisaties zijn allround. Er zijn ­specialisten in huis op het gebied van baby- en kinder-EHBO. Ook op het gebied van AED-instructie zijn er zowel ERC- als NRR-erkende AED-instructeurs in dienst.


Inspirerende BHV vestiging te Baak

Het trainingscentrum in Baak vormt een perfecte basis voor levendige, realistische trainingen in een confronterende setting. De hoge zintuigelijke beleving van dit trainingscentrum is uniek in de regio. Geen kofferbaktraining, maar een uitgebreid trainingsinstituut. De locatie biedt uitstekende mogelijkheden voor onder andere opleiding en training van brandweerlieden en BHV-ers, maar ook voor EHBO-­opleiding, kinder-EHBO, AED-opleiding, VCA-­cursus, heftruckopleiding of een reanimatiecursus.


Maatwerk oplossingen toegespitst op specifieke branche

Wij bieden BHV cursussen, trainingen en advies aan directie en personeel in uiteenlopende branches. Dit doen we van technische productiebedrijven, de logistieke sector, de levensmiddelen­industrie tot en met het onderwijs en de zorg. Door middel van een totaalconcept word jouw bedrijfsveiligheid optimaal gewaarborgd: van levering van hulpmiddelen tot herhalingscursussen en maatwerk ­trainingen en het op maat maken van ontruimingsplannen met benodigde vluchtrouteplattegronden.

BHV cursus en BHV herhalingscursus volgen bij BHV GO

BHV cursussen

Een veilige werkomgeving voor jou en jouw personeel is niet alleen wenselijk, maar ook menselijk. Weet jij wat te doen bij een plots uitslaande brand? Een hartaanval? Of een ongeval met chemicaliën of zwaar materieel? Het gepassioneerde team van BHV GO weet raad en biedt je uitstekende faciliteiten. Omdat alles meestal (nét) goed gaat, sta je doorgaans wellicht niet genoeg stil bij de gevolgen van een gebrek aan veiligheid op de werkvloer en van het ontbreken van de noodzakelijke kennis in geval van calamiteiten. Gaat het wél mis, dan komt het ineens akelig dichtbij. Laat het niet zover komen en volg een BHV cursus bij ons. Wij bieden BHV opleidingen, trainingen en geven advies aan directie en personeel in uiteenlopende branches.

BHV herhalingscursussen

Wil je jouw BHV certificaat verlengen? Tijdens de BHV herhalingscursus van BHV GO kun je slechts in een halve dag jouw BHV cursus opfrissen. Op ons speciaal ingerichte trainingscentrum in Baak ga je tijdens de cursus aan de slag met levensreddende handelingen, brandbestrijding, reanimatie en toepassing van de AED (defibrillator). BHV GO kent een groot team vaste instructeurs die al sinds jaar en dag werkzaam zijn bij het bedrijf. Met gedrevenheid en passie maken zij zich iedere dag weer sterk voor jouw veiligheid. De specialisaties zijn allround. Er zijn ­specialisten in huis op het gebied van baby- en kinder-EHBO. Ook op het gebied van AED-instructie zijn er zowel ERC- als NRR-erkende AED-instructeurs in dienst. Volg daarom jouw BHV herhaling bij ons.

Over BHV GO

BHV GO is een onderdeel van Achterkamp: samen bewust veilig! Deze organisatie is een begrip in de regio op het gebied van (bedrijfs-)veiligheid en BHV-cursussen. Alle BHV GO-trainingen worden gegeven op het speciaal ingerichte en gerenommeerde trainingscentrum van Achterkamp. Binnen dit trainingscentrum zijn speciaal ingerichte leslokalen waar op een zeer interactieve manier en gericht op de praktijk alle belangrijke onderdelen van BHV worden geleerd en beoefend. Achterkamp brengt meer dan 25 jaar kennis en kunde mee op het gebied van BHV en de ervaren instructeurs kennen alle voorkomende situaties uit hun jarenlange praktijk. BHV GO-trainingen zijn speciaal ontworpen voor bedrijven, organisaties en instellingen in branches met een laag risicoprofiel. Bijvoorbeeld detailhandel (retail), zakelijke dienstverlening (kantoor) en horeca.

Professioneel opleidingsinstituut voor BHV

Door middel van een totaalconcept word jouw bedrijfsveiligheid optimaal gewaarborgd: van levering van hulpmiddelen tot herhalingscursussen en maatwerk­ trainingen en het op maat maken van ontruimingsplannen met vluchtrouteplattegronden. Onze bezoekers zochten onder meer op: